X

Als aanbieder kun je geen tickets boeken. Wil je toch tickets boeken, neem dan hier een abonnement.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gastles Pascale Bruinen voor opleiding ‘Healthy Living’ van HAS Green Academy in Venlo

7 november 2022 @ 12:00 - 13:30

Op maandag 7 november 2022 geeft Pascale voor de Academie voor Zelfherstel een gastles getiteld ‘Mind Matters’ voor de eerste- en tweedejaars leerlingen van de opleiding ‘Healthy Living’ van de HAS Green Academy in Venlo.

De gastles bestaat uit een interactieve workshop die nieuwe inzichten zal geven over de biologische effecten van gedachten, emoties en overtuigingen, de gevolgen van chronische stress en hoe je zelf mentaal gezond en in evenwicht kunt blijven. In een tijd waarin het helaas bedroevend is gesteld met de mentale gezondheid van onze jongeren zijn deze onderwerpen belangrijker dan ooit.

Tijdens de workshop zal Pascale ingaan op het belang van meditatie voor noodzakelijke ontspanning, de wetenschappelijke conclusie dat jouw overtuigingen je gedrag en allerlei lichamelijke processen vergaand beïnvloeden en hoe je met behulp van visualisatie je hersenen kunt trainen om je doelen beter binnen bereik te krijgen.

Een workshop die gebaseerd is op Pascale’s boek ‘Zelfherstel van binnenuit’ en die staat in het teken van het nemen van eigen regie over je gezondheid en je leven. Want je hebt op beide zelf meer invloed dan je denkt!

 

Gegevens

Datum:
7 november 2022
Tijd:
12:00 - 13:30

Locatie

HAS Green Academy
Spoorstraat 62
Venlo,
+ Google Maps