Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Met Liberi twee keer sneller re-integreren bij Burn-out

4 maart 2021 @ 08:00 - 17:00

Gratis
Tickets are not available as this evenement has passed.

Liberi biedt coaching aan in de natuur gecombineerd met ervaringsgerichte oefeningen. De natuur heeft een bewezen positief en rustgevend effect op uw brein en wandelcoaching is bewezen effectief in de aanpak van uw stress -en burn-out(klachten). Onze coaching zet u gelijk in beweging en door de oefenvormen ervaart u aan den lijve wat het beste voor u is.

Focus van deze coaching

Door jarenlange ervaring met stress en burn-out(klachten) hebben wij een fasenplan ontwikkeld waarin alle relevante aspecten bij stress en burn-out naar voren komen. Een belangrijk onderdeel van de werkwijze van Liberi is dat onze ervaren coaches werken in de natuur in uw regio. De Liberi-methode richt zich op het bestrijden van stress gerelateerde klachten, daarom richten wij ons bijvoorbeeld bij wandelen op ontspanning. Zo combineren wij lichaamsbeweging zonder prestatiedruk met ontwikkelingsgerichte coaching in de natuur.

Liberi coaching BV is een bekend bedrijf in de aanpak en behandeling van stress -en burn-out met behulp van de natuur. Liberi streeft ernaar om wandeling voor wandeling de wereld om ons heen bewust te maken van de mogelijke gevolgen van ongezonde stress. Ons doel is om in Nederland het bewustzijn te creëren dat voorkomen beter is dan genezen en dat dus preventie beter is dan burn-out begeleiding. Samen met onze coaches willen wij zowel zakelijk als privé op een verantwoorde en duurzame wijze met de wereld omgaan.

Academie-korting: 10% op alle programma’s van Liberi waarbij de eerste wandelsessie altijd vrijblijvend is. Alléén bij registratie op onze website.

Data: In overleg en op afspraak

Prijscategorie: 800 – 3500

Wilt u de volledige aanbieding zien? Klik dan hier.

Gegevens

Datum:
4 maart 2021
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Liberi Coaching BV

Locatie

Op locatie werknemer