Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mindful Zelfcompassie Training (ONLINE 9 weken)

19 maart 2021 @ 09:00 - 12:00

Gratis
Tickets are not available as this evenement has passed.

Wat meer vriendelijkheid in onszelf toelaten. Beste vrienden maken met jezelf. Jezelf behandelen zoals je een goede vriend(in) zou doen als die het moeilijk heeft. Dat doen we vaker niet dan wel. We aarzelen ook dat te doen omdat het zo soft klinkt. Omdat het egoïstisch overkomt. Alsof we enkel wat gaan zitten navelstaren. En misschien kom ik dan niet meer overeind.

Al deze denkbeelden zijn obstakels die ons tegenhouden om beter voor onszelf te zorgen. En zeg nou eerlijk, de kritische en harde houding die je hebt en kent, helpt die je nou om een fijn en gelukkig leven te leiden? Waarschijnlijk niet. Er is een andere manier die beter werkt, alleen die ken je nog niet. En onbekend maakt onbemind. En we zijn nu eenmaal gewend aan hard werken, aan vechten en worstelen. Houd je eraan vast of ga je dit lijden aan het leven loslaten? Op een vriendelijke manier en stapje voor stapje, want nieuwe dingen leren kost tijd en moeite. Niets komt ons zomaar aanwaaien, en bovendien moeten je hersenen ook nog de tijd krijgen om zich hierop in te stellen, om die nieuwe verbindingen aan te maken. In plaats van hard naar hart voor onszelf.

Data ONLINE: Vrijdagochten: 29 januari, 5, 12 & 26 februari, 5, 12,19 en 26 maart en 2 april 2021. Tijd is van 09.00 – 12.00 uur.

Wilt je de volledige aanbieding zijn klik dan hier.

Gegevens

Datum:
19 maart 2021
Tijd:
09:00 - 12:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Rianne Schoenmakers

Locatie

PARTICULIEREN Online via Zoom