Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Natuurlijk Retraite Weekend

14 oktober 2022 - 16 oktober 2022

Gratis

ticket

Tickets are not available as this evenement has passed.

Inhoud

Natuurlijk Retraite Weekend is een weekend vol mindfulness op een plek om uit te rusten, stilte te vinden, bij te tanken of je klaar te maken voor een verandering of beslissing. Je leert jezelf kennen en ontdekt je passie en je kracht. Je innerlijke zelfsturing, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling groeit en beklijft. De rust en inzichten die je ontdekt tijdens deze retraite zijn bijzonder zinvol voor mensen die bewust op zoek zijn naar (her)ontdekking van hun (werk)plezier.

Een ongedwongen en inspirerende plek met o.a. goed en puur eten, wandelingen in het prachtig nabijgelegen bos, mindfulnessoefeningen, meditatie, inzichtoefeningen en coaching. Tijd om het parasympatische zenuwstelsel (ontspanningszenuwstelsel) te activeren!

Alle onderdelen in het programma zijn optioneel. Je kunt een paar dagen doen waar jij behoefte aan hebt en goed voor jezelf zorgen. Slaap je liever wat langer uit? Wil je sporten of lekker een boek lezen? Er is een leestafel met prachtige boeken.

Naast deze activiteiten kun je ook nog gebruikmaken van de wellness ruimte. Tevens kan je een heerlijke massage bijboeken en kennismaken met unieke behandelingen.

Het weekend duurt 3 dagen inclusief 2 overnachtingen. Locatie: Villa het Bascour, Maarsven 4A, 5821 EG Vierlingsbeek (Noord-Brabant). Minimaal 6 deelnemers, maximaal 12 deelnemers.

Voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en voor iedereen die behoefte heeft aan rust en nieuwe inzichten!

Prijzen:

Als abonnee krijg je een exclusieve Academiekorting van 10%: Luxe eenpersoonskamer € 400,50 (normaal € 445,-); Luxe tweepersoonskamer € 346,50 pp (normaal € 385,-); Saunakamer met terras € 360,00 (normaal € 400,-). Gebruik van de douche en toilet in de saunaruimte.

Volledige betaling vooraf per factuur. In overleg wordt het soms ook door de werkgever vergoed. Annuleringsvoorwaarden: Gratis annuleren tot 7 dagen voor aankomst; 7 dagen tot 48 uur voor aankomst betaal je 25% van het totaalbedrag; 48 uur voor aankomst betaal je 50% van het totaalbedrag; No-show betaal je 100% van het totaalbedrag. Bij annulering van onze kant, krijg je het volledige bedrag retour.

Gewenst eindresultaat

Aan het eind van de retraite ga je met een speciaal gevoel naar huis en hebt je minimaal 1 van je doelstellingen behaald.

Trainers

Sharon Calis en Natascha Smits. Sharon is wandelcoach, NLP practitioner en is opgeleid in Mindful based cognitive therapy en Yin yoga.

 

Meer over Sharon

Mijn droom om retraites te organiseren is een paar jaar geleden uitgekomen. Ik ging zelf regelmatig op retraite en tijdens de laatste, een stilteretraite, ontstond die droom. Ik wilde een plek creëren met gelijkgestemde mensen, waar het veilig voelt om jezelf te zijn, waar verbinding ontstaat. Het is onbeschrijfelijk wat er gebeurt tijdens een paar dagen retraite!

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen en hun levensverhalen. Ik vind het fascinerend om te zien en horen hoe bepaalde keuzes zijn gemaakt en hoe dit hun levensweg heeft beïnvloed. Soms bewust, soms onbewust. Ik geloof dat wanneer je zelf de regie over je eigen leven neemt, je beter in staat bent om je doelen te bereiken.

We hebben helaas geen invloed op wat ons overkomt in het leven, maar wel de keuze hoe we hier mee omgaan, de keuze om dingen anders te doen dan vroeger, vrijheid te zoeken en de keuze om te dromen. Het is prachtig om te ontdekken hoe dit werkt. Hoe je door soms kleine veranderingen in je gedrag beter in staat bent om je doelen te bereiken.

Duidelijk weten wat je wilt, het visualiseren, erin blijven geloven en actie ondernemen, is de sleutel tot alles! Manifesteren.”

Sharon in drie sleutelwoorden

Empathisch, positief, compassievol.

LET OP: na boeking ontvang je van ons een email met een QR-code. Je betaalt vervolgens rechtstreeks bij de aanbieder!

 

Gegevens

Begin:
14 oktober 2022
Einde:
16 oktober 2022
Kosten:
Gratis

Locatie

Villa het Bascour, Maarsven 4A, 5821 EG Vierlingsbeek (Noord-Brabant)
Maarsven 4A
Vierlingsbeek, Noord-Brabant 5821 EG Nederland
+ Google Maps