X

Als aanbieder kun je geen tickets boeken. Wil je toch tickets boeken, neem dan hier een abonnement.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stoppen met roken op Sardinië (1 week)

25 februari 2022 - 4 maart 2022

Gratis

ticket

Tickets are not available as this evenement has passed.

Intensief coachingstraject Rookvrijenfitter, het meest intensief begeleide stoppen met roken-programma dat vergoed wordt door de zorgverzekering (check jouw zorgverzekering voor details). Een gezonde en intensieve week als start van een rookvrij en fit leven!

Het Rookvrijenfitter-programma heeft een samenwerking met Ziekenhuis CWZ en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Het programma is gebaseerd op cognitieve gedragstherapie. De coaching is een combinatie van individuele sessies en groepssessies.

Stoppen met roken op Sardinië, dat klinkt als een vakantie (en zo voelt het ook) maar het is werken aan je eigen gedrag en gezondheid. In deze week word je 24/7 begeleid en ondersteund door twee stoppen met roken-coaches met als doel voor altijd te stoppen met roken. Door dit traject in een andere omgeving te doen kun je niet terugvallen op je oude gewoontes en dat helpt om een goede start te maken.

De eerste reisdag is tevens je stopdag. In deze week krijg je acht coachingsessies, zes met de groep en twee individueel. Je ontvangt een handboek en stressbal waar je thuis mee verder gaat. Tussendoor is er voldoende tijd om het eiland te verkennen. Je zult versteld staan van de schoonheid. Onderwerpen zoals beweging, voeding en ontspanning komen aan bod en worden in praktijk gebracht.

Klik hier voor meer informatie!

Gegevens

Begin:
25 februari 2022
Einde:
4 maart 2022
Kosten:
Gratis